Disclaimer

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het huren en reserveren van onze

SandCsleep strandhuisjes

Boulevard Zeezijde 43

2225 BB Katwijk

www.sandcsleep.nl

Email:info@sandcsleep.nl

Tel: +31 (0)610121198

Onderdeel van strandpaviljoen Sandcbar B.V.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66982529

 

1. Reserveringen

Via website. U kunt reserveren via onze site www.sandcsleep.nl, waarna uw reservering na ontvangst van de aanbetaling direct definitief is. De huurder ontvangt hiervan binnen 24 uur een bevestiging via e-mail.

Via e-mail. Reservering is ook mogelijk via e-mail. info@sandcsleep.nl . De huurder ontvangt via mail of op verzoek per post een bevestiging. Na ontvangst van de aanbetaling, te voldoen binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging is de reservering definitief.

 

Bevestiging

De verhuurder bevestigt de reservering binnen 24 uur na ontvangst van u reservering via de site of via e-mail. U wordt verzocht deze bevestiging na ontvangst op juistheid te controleren. Heeft u de bevestiging binnen 24 uur nog niet in uw bezit, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via email.

Onze bevestiging en de akkoordverklaring van deze huurvoorwaarden vormen samen een voorlopige huurovereenkomst tussen de geadresseerde van de bevestigingsbrief (huurder) en de afzender (verhuurder). SandCsleep strandhuisjes neemt alleen boekingen aan van personen vanaf 21 jaar. Groepen jongeren en huisdieren worden niet toegelaten.

 

2. Kosten verhuur

Bij de huursom is inbegrepen de verhuur van het strandhuisje zoals vermeld op de website www.sandcsleep.nl

- Gas, water, electra, wifi en b.t.w. ;

- Keukenpakket met vaatdoek, vaatwasblokje en toiletrolletje ;

- 2 ligbedden en 2 loungestoelen op de veranda en een picknicktafel op strand. 

 

Bij de huursom is niet inbegrepen

- Verblijfstoeslag a € 2,50 p.p.p.n.;

- Verplicht linnenpakket € 17,50 p.p. (compleet pakket met bedlinnen, 2 badhanddoeken p.p.) ;

- Eindschoonmaak € 80,00 (U dient bij het uitchecken het strandhuisje veegschoon en vaatvrij  achter te laten, extra schoonmaakkosten indien u het strandhuisje vervuild achterlaat € 35,-) ;

- Borg € 150,00 per strandhuisje.

 

Exclusief (optioneel bij te boeken)

*Kinderbedje € 10,00 per stuk per verblijf.

* Opgemaakte bedden bij aankomst € 7,50 per bed. 

 

3. Betalingen

- Via de website; u betaalt direct het totale bedrag, direct garantie op een strandhuisje. Zonder extra kosten. 

- Via mail of telefonisch; De huurder dient binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging een aanbetaling van 25% te doen van de totale huursom. Dit bedrag staat vermeld op de bevestiging en dient te worden overgemaakt op

IBAN NL80 INGB 0008 0988 56 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. SandCsleep strandhuisjes o.v.v. het reserveringsnummer en reserveringsnaam.

Zodra wij de aanbetaling ontvangen hebben is de reservering definitief. Indien de aanbetaling niet binnen 7 dagen ontvangen is dan vervalt de optie van reserveren. U kunt dan geen aanspraak meer maken op het strandhuisje. Indien gewenst, dient er een nieuwe reservering te worden gemaakt. Let op! Wanneer u gebruikt maakt van deze optie, zijn wij genoodzaakt € 15,00 administratiekosten in rekening te brengen. 

Het resterende bedrag dient uiterlijk zes weken voor aankomst te zijn overgemaakt op de bankrekening van SandCsleep strandhuisjes zoals hierboven vermeld.

Bij reservering binnen acht weken voor aankomst dient het gehele bedrag direct na ontvangst van de bevestiging te worden voldaan.

Een week voor aankomst krijgt u via de mail nog een bericht van ons met laatste informatie.

De sleutels van uw strandhuisje kunt u afhalen in strandpaviljoen SandCbar na het tonen van uw bevestiging. U dient zich te kunnen legitimeren.

 

  

4. Wijziging en annulering

Wijziging

Bij wijzigingen tot 28 dagen voor aanvang van de huurperiode mag eenmaal een kosteloze

wijziging, aantal personen, bedden opmaak etc., worden doorgegeven. Voor een tweede of volgende wijziging, of binnen 28 dagen voor verhuur, wordt € 20,00 per wijziging in rekening gebracht.

 

Annulering

Bij annulering door huurder gelden daarnaast de volgende kosten:

- Bij annulering vanaf 12 maanden tot 8 maanden (exclusief) vóór de dag van aankomst: 10% van de huursom;

- Bij annulering vanaf 8 maanden tot 4 maanden (exclusief) vóór de dag van aankomst: 25% van de huursom;

- Bij annulering vanaf 4 maanden tot de 42ste dag (exclusief) vóór de dag van aankomst: 50% van de huursom;

- Bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste (exclusief) dag vóór de dag van

aankomst: 75% van de huursom;

- Bij annulering vanaf de 14de dag (inclusief) tot de dag van aankomst en bij voortijdige beëindiging van het verblijf: 100% van de huursom;

 

Annulering voor aanvang van de huurperiode dient te allen tijde schriftelijk of per e-mail te worden bevestigd onder vermelding van naam en reserveringsnummer.

 

Annulering verhuurder

Verhuurder behoudt zich het recht over te gaan tot annulering van de huur/huurovereenkomst bij gebleken onjuistheid van opgegeven gegevens, voor zover dit nadelige gevolgen heeft voor de strandhuisjes.

 

5. Huisreglement

De aankomst is vanaf 15.00 uur. Indien u na 20.00 uur arriveert, kunt u dit door geven op ons telefoonnummer 06 10121198 of via de mail info@sandcsleep.nl 

Op de dag van vertrek dient u het strandhuisje voor 10.00 uur te verlaten. Mocht u op de vertrekdag voor 8.00 uur willen vertrekken dan dient u dit de avond van te voren voor 20.00 uur aan ons door te geven.

De strandhuisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Het is niet toegestaan om dit aantal te overtreden. Bij overtreding kunnen wij uw verblijf per direct beëindigen.

Het is niet toegestaan

  • Roken of wierook te branden in het strandhuisje

  • Eigen apparaten zoals BBQ, gasbrander, frituurpan, oventje, bakplaat, infra roodlampen en andere elektrische kachels/apparaten mee te nemen en te gebruiken.

  • Huisdieren

  • Buitenopslag van goederen.

  • Op last van de brandweer en de gemeente Katwijk om bij de strandhuisjes en op het strand te BBQ-en en vuurtje te stoken.

Bij overlast en/of schade toebrengen aan het strandhuisje, de inventaris of andere gasten, loopt u het risico het strandhuisje te moeten verlaten.

Wij verzoeken u vanaf 22.30 uur geen overlast van (hard)geluid te verspreiden.

De huurder dient zich te houden aan alle overige huisreglementen, die opgenomen zijn in de

welkomstmap van de strandhuisjes.

 

6. Aansprakelijkheid

Wij gaan ervan uit dat u de natuur, de omgeving en de strandhuisjes met respect behandeld.

De hoofdpersoon genoemd in de bevestiging, is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om het strandhuisje. Breuk/vermissing of beschadiging van inventaris of accommodatie ontstaan tijdens het gebruik daarvan door u en/of andere gebruikers, ongeacht of dit het gevolg is van handelen of nalaten van uzelf en/of van derden die zich met uw toestemming in het huis bevinden dient dan ook direct door de hoofdpersoon te worden gemeld bij de bar van strandpaviljoen SandCbar.

SandCsleep strandhuisjes aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade van of aan zaken dan wel personen, van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van een verblijf in één huisjes, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van SandCsleep strandhuisjes of (één van) haar werknemers.

SandCsleep strandhuisjes is niet aansprakelijk voor storingen in de dienstverlening of gebreken bij door derden verleende diensten.

U vrijwaart SandCsleep strandhuisjes voor alle aanspraken ter zake van schade van derden die het gevolg zijn van enig handelen of nalaten van uzelf, andere gebruikers, uw reisgenoten of derden die zich met uw toestemming op het strandvak bevinden.

SandCsleep behoudt zich overigens uitdrukkelijk het recht voor noodzakelijk onderhoud te plegen, tijdens uw verblijf aan de strandhuisjes zonder recht op vergoeding aan de accommodatie of overige faciliteiten werkzaamheden worden uitgevoerd.

Een en ander zal uitsluitend geschieden om de kwaliteit van het paviljoen en uw verblijf in het strandhuisje te verbeteren.

 

7. Klachten

SandCsleep probeert uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ondanks die goede zorgen, is het toch mogelijk dat u een klacht heeft.

Klachten dienen ter plaatse te worden gemeld, zodat SandCsleep in de gelegenheid is de klacht op te lossen.

 

8. Overigen

Op de verhuurovereenkomst is het Nederlands recht van toepassing.

Op alle prijzen zijn wijzigingen voorbehouden. Kennelijke fouten en vergissingen binden ons niet.

Met deze algemene voorwaarden van maart 2023 vervallen alle eerdere publicaties.